210 9637700 - 210 9631890
Δευτ - Παρ: 9:00-20:30, Σαβ: 9:00-15:00

Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Η OTO ΠΑΡΚ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΠΕ (AUTOPARK) σας ευχαριστεί για το ενδιαφέρον σας για την εταιρεία και τα προϊόντα της καθώς και για την επίσκεψή σας στην παρούσα ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα τεκμαίρεται ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και πλήρως αποδεχτεί χωρίς καμία επιφύλαξη τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτές. Σε περίπτωση που δεν αποδέχεστε οποιονδήποτε εκ των όρων και προϋποθέσεων αυτών, παρακαλούμε να εγκαταλείψετε την παρούσα ιστοσελίδα και να μην κάνετε χρήση αυτής. Οι πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα απευθύνονται στους υφιστάμενους ή υποψήφιους πελάτες της AUTOPARK.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να αποθηκεύονται ορισμένα στοιχεία τα οποία παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα αυτή (λ.χ. η ιστοσελίδα από την οποία τυχόν συνδεθήκατε με την παρούσα ιστοσελίδα, ή ημερομηνία της επίσκεψής σας κλπ.). Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται με σκοπό να βελτιώσουμε την ποιότητα και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας. Η AUTOPARK σέβεται την επιθυμία σας για προστασία και εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται μόνο εφόσον εσείς εκουσίως τα καταχωρήσατε στα αντίστοιχα πεδία. Με την παροχή των δεδομένων αυτών συναινείτε όπως η AUTOPARK εντάξει αυτά σε αρχείο, που τηρεί σύμφωνα με το νόμο 2472/1997, όπως ισχύει. Η AUTOPARK (ή τυχόν τρίτοι που εκτελούν την επεξεργασία για λογαριασμό της) συλλέγει και επεξεργάζεται κατά περίπτωση αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας, προς τον σκοπό της βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης των υφιστάμενων ή υποψήφιων πελατών της τους καθώς και για προωθητικούς, ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς. Η AUTOPARK ενδέχεται να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε τρίτους με τους οποίους συνεργάζεται στο πλαίσιο των ανωτέρω σκοπών και στους οποίους ενδέχεται να αναθέτει την εκτέλεση της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών. Σημειώνεται ότι η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων θα γίνεται με τον προσήκοντα τρόπο και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων. Ανά πάσα στιγμή έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία αυτών, βάσει των άρθρων 12 και 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων, όπως ισχύει.
Ως χειριστής προσωπικών δεδομένων, τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας είναι:
OTO ΠΑΡΚ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΠΕ
Λ. Βουλιαγμένης 63,
16675 Γλυφάδα
Τηλ. 210 9637700
Email: info@autopark.gr
Στο site της AUTOPARK μπορούν οι χρήστες να εγγραφούν στο newsletter μας, αλλά και να επικοινωνήσουν μέσω φόρμας επικοινωνίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις το email, το όνομα, η ημερομηνία και ώρα αποστολής καθώς και η IP του χρήστη αποθηκεύονται στο server μας, αλλά και σε εξωτερική υπηρεσία αποστολής newsletter, το MailChimp και ξεκινά η αποστολή ενημερωτικών. Σε κάθε αποστολή ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να διακόψει τη λήψη επόμενων email επιλέγοντας την απεγγραφή του από το εκάστοτε newsletter. Τα ενημερωτικά email της AUTOPARK περιέχουν tracking pixels που επιτρέπουν τη στατιστική ανάλυση της επιτυχίας ή αποτυχίας κάθε αποστολής. Από το tracking pixel μπορούμε να δούμε αν κάποιο email ανοίχτηκε και σε ποια links του έγινε κλικ.

COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αντιγράφονται στο σκληρό δίσκο σας από μία ιστοσελίδα. Τα cookies δεν προκαλούν οποιαδήποτε ζημιά στον υπολογιστή σας και δεν περιέχουν ιούς. Τα cookies της παρούσας ιστοσελίδας δεν συγκεντρώνουν προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies οποτεδήποτε μέσω των ρυθμίσεων στο πρόγραμμα αναζήτησής (browser) σας. Κατά κανόνα τα cookies χρησιμοποιούνται στην παρούσα ιστοσελίδα μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας σε αυτή, για το σκοπό ανώνυμων, στατιστικών εκτιμήσεων και για τη βελτίωση της ευκολίας χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας από τον εκάστοτε χρήστη.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Οι πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα παρέχονται "ως έχουν" και χωρίς οποιαδήποτε, ρητή ή σιωπηρή, εγγύηση, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά) οποιωνδήποτε σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίασης δικαιωμάτων τρίτων. Αν και θεωρούμε ότι οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι ακριβείς, ενδέχεται να περιλαμβάνουν λάθη ή ανακρίβειες. Ως χρήστης αποδέχεστε ότι η πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα γίνεται με δική σας ευθύνη και αναλαμβάνετε κάθε κίνδυνο που πιθανόν προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας. AUTOPARK σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται έναντι οποιουδήποτε προσώπου για οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες, θετικές, αποθετικές ή παρεπόμενες ζημίες που σχετίζονται με τις πληροφορίες αυτές, εκτός εάν προκαλούνται από βαριά αμέλεια ή δόλο της AUTOPARK, συμπεριλαμβανομένων και των ποινικών ευθυνών που τυχόν προκύψουν από την πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, ή από την ύπαρξη λαθών, παραλείψεων, κακοτυπωμένων χαρακτήρων, ετεροχρονισμένων πληροφοριών, τεχνικών λαθών ή ανακριβειών στις τιμές, τυπογραφικών και οποιωνδήποτε άλλων λαθών που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Ο αποκλεισμός της ευθύνης των εν λόγω εταιρειών συμπεριλαμβάνει και την πρόκληση οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση οποιουδήποτε ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη. Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας είναι δυνατή μόνο σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης αυτής. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, υποχρεούστε σε αποζημίωση της AUTOPARK κατά περίπτωση ή/και των υπαλλήλων, στελεχών και συνεργατών τους σχετικά με κάθε απώλεια, έξοδο, ζημία και κόστος, συμπεριλαμβανομένης και της εύλογης αμοιβής των νομικών τους συμβούλων, που τυχόν προκύψουν από την παραβίαση των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας από εσάς.

ΑΔΕΙΕΣ

Η OTO ΠΑΡΚ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΠΕ προσπάθησε να σας προσφέρει μία καινοτόμο και ενημερωτική ιστοσελίδα. Εντούτοις, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η AUTOPARK οφείλει να προστατεύσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του, συμπεριλαμβανομένων ευρεσιτεχνιών, σημάτων και δικαιωμάτων δημιουργού. Επομένως, καμία άδεια χρήσης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της AUTOPARK ή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων δεν παρέχεται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Η παρούσα ιστοσελίδα ενδέχεται να παρέχει πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες ανά τον κόσμο, οι οποίες δεν ελέγχονται από τη AUTOPARK. Η AUTOPARK δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς το περιεχόμενο, τη διαθεσιμότητα, τη λειτουργία, την ποιότητα, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την αποδοτικότητα των εν λόγω ιστοσελίδων, καθώς και καμιά ευθύνη για την πρόκληση ζημίας από τυχόν μετάδοση υιού, συνεπεία της χρήσης των εν λόγω ιστοσελίδων. Το δε περιεχόμενό τους δεν δεσμεύει κατά οποιονδήποτε τρόπο τη AUTOPARK ενώ οποιαδήποτε παραπομπή ή αναφορά σε αυτές τις ιστοσελίδες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας δεν συνιστά, και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται, ως έγκριση ή ανεπιφύλακτη σύσταση χρήσης των ιστοσελίδων αυτών. Η AUTOPARK σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων αυτών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους δικαιούχους των αντίστοιχων σελίδων, οι οποίοι φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η AUTOPARK σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνεται για τους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών των ως άνω ιστοσελίδων.

ΑΛΛΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε όρος ή προϋπόθεση της παρούσας κριθεί παράνομος, άκυρος ή μη εκτελεστός, θα διαγράφεται, θα θεωρείται ως ουδέποτε εγγεγραμμένος και σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάζει την ισχύ, τη δεσμευτικότητα και την εκτελεστότητα των λοιπών όρων και προϋποθέσεων. Η AUTOPARK δύναται ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει ή και να διαγράψει, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, εν όλω ή εν μέρει, και κάθε τέτοια τροποποίηση ή διαγραφή θα θεωρείται ότι δεσμεύει τους χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας από τη στιγμή που οι εν λόγω αλλαγές εμφανισθούν σε αυτή. Ως εκ τούτου, συνιστάται ο συχνός επανέλεγχος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων. Η παρούσα ιστοσελίδα ενδέχεται κατά διαστήματα να μην είναι προσβάσιμη λόγω εργασιών αναβάθμισης ή μηχανικών, επικοινωνιακών, λογισμικών ή άλλων τεχνικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων που οφείλονται σε τρίτους. Η AUTOPARK δεν δύναται να προβλέπει τα χρονικά διαστήματα μη προσβασιμότητας στην παρούσα ιστοσελίδα ούτε είναι δυνατόν να γνωρίζει εκ των προτέρων ή να ελέγχει με άλλο τρόπο τη διάρκειά τους. Σε κάθε περίπτωση η AUTOPARK δικαιούται να διακόψει προσωρινά ή να τερματίσει οριστικά τη λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας εν όλω ή εν μέρει.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας καθώς και η χρήση αυτής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά που σχετίζεται με τη χρήση ή/και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας θα επιλύεται αποκλειστικά από τα Δικαστήρια της Αθήνας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις σχετικά με οποιοδήποτε σημείο της παρούσας ιστοσελίδας ή επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τη AUTOPARK για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να απευθυνθείτε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.

AUTOPARK
Τηλέφωνο: 210 9637700
Fax: 210 9633830
Email: info@autopark.gr

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

© Copyright. Τα κείμενα, οι εικόνες, τα γραφικά, τα αρχεία ήχου, τα αρχεία κίνησης, τα αρχεία εικόνας και η διάταξή τους στην παρούσα ιστοσελίδα προστατεύονται από την ισχύουσα στην Ελλάδα νομοθεσία σχετικά με την προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η αναδιανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή αναμετάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας της παρούσας ιστοσελίδας με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο μέσο. Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιέχει εικόνες, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των οποίων ανήκουν σε τρίτους.

GARAGE