210 9637700 - 210 9631890
Δευτ - Παρ: 9:00-20:30, Σαβ: 9:00-15:00

Πως θα έρθετε στην AUTOPARK

Από Αθήνα μέσω Λ. Βουλιαγμένης
Εάν έρχεστε από την Αθήνα μέσω Λ. Βουλιαγμένης, περνάτε τον σταθμό Μετρό του Ελληνικού, το ΑΒ Βασιλόπουλος, την γέφυρα του παλιού Αεροδρομίου και στο επόμενο φανάρι (Ελευθερίου Βενιζέλου – Mobil βενζινάδικο) μπείτε τον παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης. Θα μας βρείτε μετά από 800 μέτρα (το 2ο κατάστημα με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα δίπλα στην Domino’s Pizza.) Αν δεν προλάβετε να μπείτε στον παράδρομο κανένα πρόβλημα, διότι 800 μέτρα μετά το φανάρι, ακριβώς μπροστά στην Έκθεση μας υπάρχει είσοδος όπου στρίβετε αμέσως δεξιά και φτάσατε.

Από Βούλα προς Αθήνα μέσω Λ. Βουλιαγμένης
Αν έρχεστε μέσω της Λ. Βουλιαγμένης, από το ρεύμα της Βούλας προς Αθήνα θα μας βρείτε στο αντίθετο ρεύμα. Περνάτε το CITY PLAZA στα δεξιά σας, και στο δεύτερο φανάρι (Ελ. Βενιζέλου – περιφερειακός αεροδρομίου) κάνετε αναστροφή. Προχωρήστε στην Λ. Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα για περίπου 800 μέτρα ως την πρώτη είσοδο για πλατεία Γλυφάδας, μπείτε δεξιά και φτάσατε.

Από Πειραιά προς Γλυφάδα μέσω Λ. Ποσειδώνος
Αν έρχεστε από την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, με κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα, ανεβείτε την Λεωφόρο Αλίμου και όταν συναντήσετε την Λ. Βουλιαγμένης στρίψτε δεξιά για Γλυφάδα. Περνάτε την Βάση της Αεροπορίας, τον σταθμό μετρό του Ελληνικού, το ΑΒ Βασιλόπουλος, την γέφυρα του παλιού Αεροδρομίου και στο επόμενο φανάρι (Ελευθερίου Βενιζέλου – Mobil βενζινάδικο) μπείτε τον παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης. Θα μας βρείτε μετά από 800 μέτρα (το 2ο κατάστημα με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα δίπλα στην Domino’s Pizza).

Από Πλατεία Γλυφάδας
Ανεβείτε την οδό Ζέπου. Πριν από το φανάρι με την Λ. Βουλιαγμένης στην αρχή της πλατείας κρατείστε την αριστερή πλευρά της διχάλας. Ακολουθήστε τον παράδρομο προς Αθήνα για 200 μέτρα ακόμη και φτάσατε.

Με το Μετρό
Η έκθεση μας απέχει 1,6 χλμ. από τον σταθμό μετρό του ελληνικού. Καλέστε μας στο 2109637700 και θα σας παραλάβουμε σε 5 λεπτά με δικό μας μέσο αφού δώσουμε ραντεβού στο περίπτερο που βρίσκεται στον περίβολο του σταθμού, απέναντι από το ΑΒ Βασιλόπουλος. Εναλλακτικά τα λεωφορεία Α3, 171, & Ε22 σταματούν ακριβώς εμπρός από την έκθεση μας 4η στάση από το μετρό ΣΑΚΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ)

Με Λεωφορείο
Ακριβώς μπροστά από την έκθεση μας (ΣΤΑΣΗ ΣΑΚΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ) σταματούν τα: *Α3 ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ - *171 ΜΕΤΡΟ – ΒΑΡΚΙΖΑ - *Ε22 ΜΕΤΡΟ – ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Με ΤΡΑΜ
Η έκθεση μας απέχει 1,8 χλμ από την στάση του ΤΡΑΜ (Παλαιό Δημαρχείο). Καλέστε μας στο 2109637700 και θα σας παραλάβουμε από την στάση σε 5 λεπτά με δικό μας μέσο.

GARAGE